„ Hvis du likte service, fortell andre, hvis ikke - fortell oss.“

Tjenester og Priser

Mobil reparasjon på en time. Knust iPhone eller android? Vi fikser alle typer av mobiltelefoner. Drop in. Besøk oss idag eller send enheter via posten!

Bedriftsavtale

Dr. Mobil tilbyr gunstige bedriftsavtaler! Vi tilbyr uforpliktende avtaler for bedrifter, organisasjoner og foreninger. Les mer her.

Drop in

Klikk her for å finne din nærmeste butikk. Vi ligger i Oslo, Akershus, Hedmark, Bergen, Stavanger, Kristiansand.

BESTILL TIME

Bestill time. Reparasjon mens du venter. Velg en av 15 våre butikker som er nær deg. Eller send ...

Om oss

Doktor Mobil AS har etablert seg som en av de ledende reparatørene av mobiltelefoner, iPad, Pc og Macbook i Norge. Vårt team, som består av vennlige og erfarne fagfolk, tilbyr en enkel, rask og på litelig reparasjons tjeneste. Forretningsfilosofienen til Doktor Mobil As er at vi alltid vil gjøre vårt ytterste for å sikre at kunden mottar en tjeneste og vare, som alltid holder en høy standard og kvalitet.

Orginale & OEM deler

Her finner du priser for reparasjon av alle enheter. Alle reparasjoner gjøres med originale reservedeler eller OEM-reservedeler. Hvorvidt reservedel er enoriginal reservedel fra orginal everandør eller en OEM-del, er reparasjonen alltid utført av en Apple-sertifisert tekniker. I tillegg gir vi alltid 24 måneders garanti på den erstattede reservedelen.

Anmeldelser

by Even on Doktor Mobil
Butikk: Sørkedalsveien 3 Majorstua

Topp service. Fikset batteri og ny skjerm til IPhone.

by Lajos on Doktor Mobil
Butikk: Storo

Veldig bra service. Fikset telefonen med en gang. Hyggelige folk!

by Stephan on Doktor Mobil
Butikk: Manglerud Senter

Byttet ut defekt batteri og knust skjerm på min Samsung Galaxy S6 Edge til en ålreit pris. Alt gjort på ca 30 min av en hyggelig servicearbeider. 🙂

Page 1 of 53:
«
 
 
1
2
3
 
»