Dr. Mobil er ett av Norges ledende bedrifter innen reparasjon av mobil, nettbrett og data. De etablerte seg i Norge i 2011 og har på under 10 år spredd seg til store steder som Bergen, Stavanger, Kristiansand og ikke minst Oslo med flere butikker.

Dr. Mobil er unik, fordi den leverer lynrask service med høy kvalitet. Utenom autoriserte bedrifter er Dr. Mobil den eneste bedriften i Norge som har kontrakt med Apple. Derfor får vi levert deler direkte fra Apple sin fabrikk. Dette åpner muligheten for å få telefonen reparert med originale deler uten at det påvirker garantien på enheten.
Det er også mulig å reparere en enhet med OEM deler som består av samme materiale og samme kvalitet, men er merket annerledes og vil gjøre reparasjonen billigere. Dr. Mobil gir sin egen garanti på 2 år for disse delene, og derfor er det risikofritt å reparere enhetene hos oss.

Spennende tider for bedriften

Våre enheter blir mer og mer avanserte, og krever bedre kunnskap og forståelse enn noensinne.
Dr. Mobil har derfor kommet frem til en rekke løsninger på kjente problemer, som går igjen hos veldig mange kunder.

Defekt TouchID eller FaceID på produkter fra Apple er et av disse problemene. Ofte kan dette forekomme av at telefonen er reparert privat, eller at telefonen har blitt skadet på grunn av vann eller uhell.

Dr. Mobil er nå først ut i Norge av de uautoriserte reparatørene, som kan løse dette problemet til en hyggelig pris. Med bred erfaring innen reparasjon og ny behandling av enheten, kan vi nå stolt presentere at vi har en rask og god løsning på dette problemet.

 

Stopper ikke her

Vi ønsker å tilby en løsning på problemstillinger som enda ikke er veldig kjente på markedet, og derfor kan Dr. Mobil reparere skader som ingen andre i Norge kan. Et godt eksempel av dette er «Touch Disease».

 

 

I grunn og bunn er dette ett navngitt problem hvor multitouch funksjonen på enheten ikke fungerer som den skal, og det kan også dukke opp en grå blinkende stripe på skjermen. Apple kjenner til dette problemet på noen av deres enheter. «Touch Disease» kan skyldes gjentatte skader på enheten ved forskjellige uhell. Som nevnt tidligere, kan Dr. Mobil nå tilby en løsning til alle som har enheter med Touch Disease – raskt og enkelt.

Vi har vært veldig opptatt av å kunne skape løsninger for så mange problemer som mulig her hos Dr. Mobil. Ofte går flere problemer hånd i hånd, for eksempel Touch Disease og Backlight Problem.
Det betyr at lysstyrke til telefonen ikke er like optimal som dagen telefonen ble kjøpt. Det kan også forekomme at en del av skjermen er sort og ikke responderer slik den skal.

 

Dette er vi stolte av å ha en løsning på her hos Dr. Mobil, og selv om en enhet har dette problemet som følge av en privat reparasjon, er det mulig for oss å finne ut av det og reparere telefonen slik at problemet forvinner.

Eksperter på Apple og Android

En av de største utfordringene med enhetene som støtter Android, er at enheten låser brukeren ut. Det er meget høy sikkerhet på dagens teknologi med Samsung, Google, og selvfølgelig Apple, sine låsemuligheter for å beskytte mot tyveri og feil besittelse av din private informasjon. Meldinger, kontakter og bilder er gode eksempler av informasjon som sitter bak veldig høy sikkerhet på dagens enheter.

Hos Doktor Mobil kan vi nå annonsere at vi kan låse opp en Google eller Anfroid enhet, som har blitt låst.
Skulle det være så uheldig at passordet er glemt og det er ingen måte for kunden å låse opp enheten selv, er vi først ute med å hjelpe med dette.
Det er verdt å merke seg at vi kommer til å kreve kjøpskvittering og godkjent ID for å løse dette problemet for å unngå at vi på noen måte bidrar til en kriminell handling.

 

 

Hos Dr. Mobiler vi først ute til å reparere en ødelagt mobil, nettbrett eller data.
Vi vet at disse enhetene er noe av det vi avhenger mest av i hverdagen og derfor tilbyr vi lynrask reparasjon fra erfarne teknikere på minutter.
Det er mulig å få enheten reparert i en av våre 15 Drop-In Dr. Mobil butikker, så mens du tar handleturen fikser vi enheten din.

Velkommen til en hyggelig og rask opplevelse hos oss i Dr. Mobil.