Dr. Mobil er ett av Norges ledende bedrifter innen reparasjon av mobil, nettbrett og data. De etablerte seg i Norge i 2012 og har på under 10 år spredd seg til store steder som Bergen, Stavanger, Kristiansand og ikke minst Oslo med flere butikker.

Doktor Mobil AS har 14 butikker i Norge. Vi startet bedriften vår i 2012.
Vi er den største walk-in bedriften som kan reparere din telefon mens du venter.

  • Vi er den eneste bedriften i Norge som:
  • Har erfarne og Apple Sertifiserte teknikere som driver med microsoldering og kan fikse problemer på selve brettet til din enhet, istedenfor å bytte den ut.
  • Skjermbytte inkluderer nye filtre på mikrofon, høyttaler og laderport, og tar hånd om problemer relaterte til det.
  • Har tilgang til originale deler direkte fra Apple, bortsett fra Apple Autoriserte butikker.
  • Som tilbyr Apple Sertifisert reparasjon eller OEM reparasjon
  • Dikser feil med TouchID, FaceID, AudioIC/Audio disease istedenfor å bytte ut hele enheten
  • Tilbyr Apple Sertifisert reparasjon i tillegg til Samsung, Huawei, Sony, LG, Microsoft, HTC, OnePlus og mange andre.

Alle reparasjoner følger med to-års garanti. Alle butikker har drop-in service, eller så sender du enheten din i posten med gratis frakt. Pris inkl. MVA.

 

Spennende tider for bedriften

Våre enheter blir mer og mer avanserte, og krever bedre kunnskap og forståelse enn noensinne.
Dr. Mobil har derfor kommet frem til en rekke løsninger på kjente problemer, som går igjen hos veldig mange kunder.

Defekt TouchID eller FaceID på produkter fra Apple er et av disse problemene. Ofte kan dette forekomme av at telefonen er reparert privat, eller at telefonen har blitt skadet på grunn av vann eller uhell.

Dr. Mobil er nå først ut i Norge av de uautoriserte reparatørene, som kan løse dette problemet til en hyggelig pris. Med bred erfaring innen reparasjon og ny behandling av enheten, kan vi nå stolt presentere at vi har en rask og god løsning på dette problemet.

 

Idag er vi de eneste som fikser AudioIC problemer på iPhone 7 og 7 Plus, og kan reparere TouchID og FaceID på din iPhone og iPad ifølge Apple sine spesifikasjoner og standarder.

Stopper ikke her

Vi ønsker å tilby en løsning på problemstillinger som enda ikke er veldig kjente på markedet, og derfor kan Dr. Mobil reparere skader som ingen andre i Norge kan. Et godt eksempel av dette er «Touch Disease» begynte å spre seg på iPhone 6 og 6 Plus i 2013. Vi var og fortsatt er de eneste som kan reparere selve TouchIC brikken istedenfor å kaste hele telefonen. Det er fordi andre bedrifter ikke har kunnskapen og erfaringen til å jobbe med såkalt “microsoldering”. Fordelen med vår løsning er at din telefon forblir den samme, uten å nullstilles, og det er mye billigere enn å få ny enhet.

 

I bunn og grunn er dette ett navngitt problem hvor multitouch funksjonen på enheten ikke fungerer som den skal, og det kan også dukke opp en grå blinkende stripe på skjermen. Apple kjenner til dette problemet på noen av deres enheter. «Touch Disease» kan skyldes gjentatte skader på enheten ved forskjellige uhell. Som nevnt tidligere, kan Dr. Mobil nå tilby en løsning til alle som har enheter med Touch Disease – raskt og enkelt.

Vi har vært veldig opptatt av å kunne skape løsninger for så mange problemer som mulig her hos Dr. Mobil. Ofte går flere problemer hånd i hånd, for eksempel Touch Disease og Backlight Problem.
Det betyr at lysstyrke til telefonen ikke er like optimal som dagen telefonen ble kjøpt. Det kan også forekomme at en del av skjermen er sort og ikke responderer slik den skal.

Dette er vi stolte av å ha en løsning på her hos Dr. Mobil, og selv om en enhet har dette problemet som følge av en privat reparasjon, er det mulig for oss å finne ut av det og reparere telefonen slik at problemet forvinner.

Hos Dr. Mobil er vi først ute til å reparere en ødelagt mobil, nettbrett eller data.
Vi vet at disse enhetene er noe av det vi avhenger mest av i hverdagen og derfor tilbyr vi lynrask reparasjon fra erfarne teknikere på minutter.
Det er mulig å få enheten reparert i en av våre 14 Drop-In Dr. Mobil butikker, så mens du tar handleturen fikser vi enheten din.

Velkommen til en hyggelig og rask opplevelse hos oss i Dr. Mobil.